top of page

360 LIVE LÄHETYS

360º LIVE LÄHETYKSET / STREAMING

Meiltä löydät kaluston ja tietotaidon 360º livelähetysten toteuttamiseen. 360° livelähetys on houkutteleva tapa saada tapahtumiin lisää katsojia verkosta tai rakentaa tapahtuma kokonaan verkkoon. 360º livekuvaa voidaan striimata jopa 4K laadulla. 

360°-video lähetyksen avulla katsoja kokee olevansa osa tapahtumaa. Siksi se soveltuu hyvin niin intiimeihin haastatteluihin kuin lavalähetyksiin. 

Toteutimme Ympäristöministeriölle sarjan Kira-digi 360 -tilaisuuksia, jotkaa tuovat alan päättäjät ja vaikuttajat keskustelemaan kiinteistö- ja rakentamisalan muutoksesta ja tulevaisuudesta.

 

Tilaisuudet esitetään 360-kuvattuina, suorina videolähetyksinä, joissa keskustelua käydään sekä paikan päällä että verkossa. Jakelualustana toimi Facebook. Löydät Kira-digi 360 live-taltioinnit täältä

Tässä puolestaan esimerkki 360VR LIVE taltioinnista SLUSH 2016 -tapahtuman keskustelutilaisuudessa "The Davids and Goliaths of Industrial Internet". Keskustelu lähetettiin suorana SLUSH-tapahtuman Black Stage -lavalta.

 

LIVE-CHAT

360°-video lähetykseen on mahdollista lisätä moderointi ja live-chat. Sen avulla eventin moderaattori käy livekeskustelua Live Streamin seuraajien kanssa.
 

JÄLKILÄHETYS JA TALLENTAMINEN

Lähetys voidaan myös tallentaa jälkilähetystä varten. Lähetykseen on mahdollista lisätä sekä tekstiä että kuvaa.

esimerkkeihin 360VR LIVE lähetyspaketeista !!

bottom of page