top of page

03

PALVELUT

360 video ja VR tuotanto ammattitaidolla

Toteutamme koko 360°- videotuotannon ideoinnista ja suunnitelusta jälkituotantoon. Asiakkaamme ovat käyttäneet 360°-tuotanto sisältöä mm. palvelu- ja tuote-esittelyihin sekä markkinointiin. Hyödynnä uusinta teknologiaa videomarkkinoinnissa, me teemme sen sinulle helpoksi!

Toteutamme 360° VR‐esittelypisteen messuosastollesi avaimet käteen -periaatteella.  Ideoimme, teemme VR sisällön ja huolehdimme tarvittavan tekniikan ja kaluston paikalle. Voit myös vuokrata kauttamme osaavan henkilöstön hoitamaan VR‐esittelypistettä.

Rakennamme sinulle VR-sovelluksen, joka mahdollistaa 360°-kuvasisällön rakentamisen vuorovaikutteiseksi mediaksi. Katsoja voi tällöin liikkua ja navigoida virtuaalitodellisuudessa sekä hypätä toisiin mediasisältöihin.

Autamme sinua saamaan maksimaalisen hyödyn 360°-video ja VR-sisällöstä. Osaamisemme kattaa sekä digitaaliset jakelukanavat (Facebook, YouTube) että 360°-live streaming järjestämisen. 

Voimme toteuttaa myös kohteesta virtuaali kierroksen (360° virtual tour) Google Street View / Google Maps -karttapalveluun. Kuvaamme haluamastasi paikasta (esim. sisätilat, ravintolat, museot, mielenkiintoiset nähtävyydet ja kohteet) korkeatasoista 360°panoraama kuvaa, josta koostamme virtuaalikierroksen Googlen suosittuun karttapalveluun.

bottom of page