top of page

VR-MESSUSTÄNDI

MITÄ UUTTA MESSUSTÄNDILLE?

Tarjoa asiakkaallesi virtuaalinen kokemus palvelustasi, tiloistasi tai tuotteestasi!  Järjestämme messuosastollesi virtual reality (VR) -pisteen, jonka voit jättää huoletta ammattilaistemme hoidettavaksi. Me tuomme ideoita, miten voit hyödyntää 360°-sisällön potentiaalia. Vuokraamme kaluston ja huolehdimme messuständin toteutuksesta sekä 360°-sisällön esittämisestä - sinä keskityt tärkeimpään eli omiin asiakkaisiisi.

  • Viimeisintä teknologiaa olevat virtuaalilasit ja tehokas tietokone.

  • Operaattori: henkilö, joka huolehtii laseista ja sisällön esittämisestä.

  • Brändätty VR-piste.

  • Brändätyt lasit ja osaston muu kalusto

meidän valmiisiin VR messuständi paketteihin

MILLAISTA SISÄLTÖÄ HALUAT ESITELLÄ STÄNDILLÄ?
  • Surffaa Google Earthin avulla mihin päin maapalloa tahansa kolmiulotteisessa maailmassa. Tämä sisältö on meillä valmiina. Miltä se näyttäisi? Katso video!

  • Anna asiakkalle virtuaalinen pelikokemus, joka jää mieleen. Meillä on erilaisia pelejä valmiina.

  • Anna asiakkaallesi mahdollisuus tutustua tuotanto-, tehdas- tai varastotiloihisi virtuaalitodellisuudessa. Rakennamme valmiit 3D-mallinnetut tilat ja rakennukset VR-sovelluksiksi.

  • Esittele yrityksellesi suunniteltu 360°-videosi, jonka me olemme tuottaneet messuja varten.


360°-messuständi vangitsee katseen. Se herättää mielenkiinnon ja on tehokas keino havainnollistaa asioita elämyksellisesti. Markkinoinnissa se mahdollistaa uudenlaisen tarinankerronnan ja sen uutuusarvolla luodaan edelläkävijän maine.

MEIDÄN KOKEMUKSIA VR-MESSUOSASTOSTA

VR on helppo keino lisätä messuosaston näkyvyyttä ja houkuttelevuutta. VR-teknologia itsessään kiinnostaa ihmisiä ja siten, se saa messukävijät ottamaan kontaktia ja tutustumaan messuständiisi. VR-teknologiasta voi muodostua kuitenkin este sujuvaan ja messukokemukseen. Toimimattomat laitteistot, huono käytettävyys tai messuständin henkilöstön puutteellinen tietotaito VR-sovelluksen käytössä ja opastuksessa voi pilata hienonkin sisällön.

 

Siksi olemmekin panostaneet ja kehittäneet oman VR-playerin, jossa käytettävyys on hiottu huippuunsa. Halusimme, että VR-teknologian käyttö on helpoa niin messuhenkilöstölle kuin messuvieraille. Voit tutustua meidän VR-playeriin tässä

bottom of page