top of page

VR-SOVELLUKSET

Rakennamme sinulle VR-sovelluksen, joka mahdollistaa 360°-kuvasisällön rakentamisen kokonaiseksi, vuorovaikutteiseksi mediaksi. Katsoja voi tällöin liikkua ja navigoida virtuaali todellisuudessa sekä hypätä toisiin mediasisältöihin.

ENEMMÄN VUOROVAIKUTUSTA

360°-video ja kuvamateriaaliin voidaan lisätä elementtejä, jotka mahdollistavat navigoinnin ja sisällössä liikkumisen. Näin virtuaalitodellisuudesta tulee antoisa ja se houkuttelee käymään uudelleen.

TOIMII MOBIILISSA JA ILMAN VERKKOYHTEYTTÄ

Interaktiivinen VR-sisältö voidaan myös rakentaa Android tai iOS sovelluksesi (app), jolloin katsoja voi ladata VR- sovelluksen puhelimelle tai tabletille ja seikkailla virtuaalitodellisuudessa silloin kun haluaa, ilman internet yhteyttä. Sovellus voidaan myös upottaa verkkoselaimeen WebVR teknologialla.

BRÄNDÄYS

VR-sovelluksien visuaalinen ilme on mahdollista toteuttaa brändin mukaisesti. Sovellus viestii edelläkävijyydestä.

ANALYTIIKKA

VR sovelluksista on mahdollisuus kerätä myös katsojakohtaista dataa ja analysoida, miten katsojat käyttivät sovellusta, ja mikä sisällössä kiinnosti heitä.

TEKNOLOGIAT

Meillä on kokemusta mm. seuraavista teknologioista ja alustoista iOS, Android, WebVR, Kolor Eyes, Google Cardboard, Google VR SDK, Gear VR, Unreal, Unity ja kustomoidut HTML5 VR playerit.

ESIMERKKEJÄ

Tässä muutama esimerkki VR sovelluksista, jotka ovat rakennettu 360-kuvan tai -videon päälle.

bottom of page