top of page

GOOGLE BUSINESS 360°-KUVAUKSET

Tiesitkö, että ilmaisen Google Business -palvelun kautta voit esitellä liiketiloistasi näyttäviä 360°kuvia? Ja mikä parasta, samat kuvat voidaan upottaa kotisivuillesi kaikkien helposti löydettäväksi. Kuvat sopivat esimerkiksi vuokrattavien tilojen esittelyyn, jolloin asiakas haluaa tarkastella paikkoja etukäteen. Tässä on tekemämme virtuaaliesittely kahvilasta. Voit hiirellä pyörittää kuvaa 360°-kulmassa ja nuolilla navigoida seuraaviin kuviin.

​​Google Street View, joka toimii suositun Google Maps karttapalvelun päällä, tukee nykyisin myös paremmin VR-sovelluksia (esim. Google Cardboard) ja 360°-panoraamakuvaa. Ne ladataan Google Business -palvelun kautta. Se saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta me autamme sinua tässä. 360°-virtuaalikierros on yrityksille ehkä helpoin tapa esitellä sisätiloja ja lähipihapiiriä. Google Street View sopii hyvin esim. sisätilojen, ravintoloiden, museoiden ja muiden mielenkiintoisten nähtävyyksien virtuaaliseen yleisesittelyyn.

Kuvaamme haluamastasi paikasta korkeatasoista 360°-panoraamakuvaa ja tuotamme kuvamateriaalista virtuaalikierroksen (360° virtual tour), jossa asiakas voi navigoida ja kulkea esittelykierroksen sekä tutustua kohteeseen tarkkojen panoraamakuvien kautta.

​​Google Maps sovelluksen lisäksi Street View 360°-kuvat ovat käytettävissä, Street View ‑galleriassa ja Street View ‑mobiilisovelluksessa.

Tässä esimerkki Amsterdamin Rijksmuseon virtuaalikierroksesta tai voit myös käydä katsomassa, miltä näyttää maailman korkeimman rakennuksen (Burj Khalifa) juurella Dubaissa.

GOOGLE STREET VIEW 360°-KUVAUS
  • Nopea ja helppo tapa toteuttaa virtuaali esittelykierros

  • Tarkat kuvat mahdollistavat sisätilojen ja yksityiskohtien esittelyn

  • Toimii suositun Google maps -karttasovelluksen päällä ja integroituu Google -hakuihin

  • Toimii tietokoneessa, tabletissa ja kännykässä

  • Street View 360°-kuvat voidaan upottaa verkkosivuille

bottom of page